Rondleiding

We heten je van harte welkom in Hospice Zuider-Amstel! Laat je rondleiden door Marion Snoek, mede-coördinator van het hospice. Klik op de foto en Marion neemt je mee… (volume up) 

Marion Snoek neem je mee op rondleiding in Hospice Zuider-Amstel in Ouderkerk aan de Amstel

SFEERVOL & KLEINSCHALIG BIJNA-THUIS-HUIS. In het voorjaar van 2021 openden wij Hospice Zuider-Amstel in Ouderkerk aan de Amstel. Onze missie is om de bewoners van ons ‘bijna thuis-huis’ de best mogelijke palliatieve zorg te bieden in laatste, kwetsbare fase van hun leven.  

Zorg waarbij de wensen en persoonlijke behoeften van onze bewoners gewaarborgd en gerespecteerd wordt. Zorg waarbij ieder mens de eigen identiteit en waardigheid kan behouden, in een omgeving die zoveel mogelijk als ‘thuis’ ervaren wordt. We zijn er voor alle leeftijden, alle nationaliteiten en alle gezindten.

Hospice Zuider-Amstel wil een warme en veilige omgeving bieden, waarin men zich slechts hoeft te bekommeren om het eigen welbevinden en dat van de dierbaren. 

Wij willen dat elke dag van het resterende leven van onze bewoners geleefd kan worden op een manier waarvoor men zelf kiest. Ter ondersteuning daarvan biedt ons hospice integrale zorg, geleverd door vrijwilligers, verpleegkundigen en artsen. Een zo compleet mogelijke zorg, zowel op medisch als emotioneel vlak. We willen de bewoners en hun naasten de tijd, de plaats en de steun bieden om op een waardige manier afscheid van het leven te nemen. 

We heten je van harte welkom in ons hospice! Laat je rondleiden door Marion Snoek, initiatiefneemster van het hospice. Zij vormt momenteel, samen met Marco Cupédo, de coördinatie van het hospice. Klik op de foto, of volg deze link!

Team Hospice Zuider-Amstel

#HospiceZuiderAmstel #hospice #hospicezorg #bijnathuishuis #palliatievezorg #terminalezorg #hospicecare #zorgnaarwens #OuderkerkAanDeAmstel #HospiceAmsterdam #OuderAmstel #GemeenteOuderAmstel #Amstel #behindthescenes #opendag #welkom #rondleiding

Geef een reactie